sv Nootdorp heeft hoofdjeugdtrainers rond voor volgend seizoen

Bij sv Nootdorp heeft Hoofd Jeugdopleiding Björn Raven (foto) het plaatje voor de hoofdjeugdtrainers voor het komende seizoen rond. De club maakte de afgelopen twee jaar een enorme groei door bij de jeugdopleiding.

Björn Raven: ,,We zijn niet alleen doorgegroeid in aantallen maar er staat een gedegen jeugdopleiding, die vol in ontwikkeling zit op meerdere vlakken. Onze jeugdselecties spelen bijna allemaal op goed divisieniveau en bij de ‘’ onderbouw’ is de aanwas van onderaf ook flink toegenomen wat een levensader is voor onze vereniging.”

Aantrekkingskracht

,,De groei van onze jeugdopleiding is in de regio niet onopgemerkt gebleven”, gaat Raven verder. ,,We hebben een flinke aantrekkingskracht wat goed is voor de vereniging, maar ook goed om verder door te ontwikkelen naar de toekomst toe om zo onze visie en doelen, die wij met het voetbaltechnisch kader (Sander Janssen ,Yannick Blom , Björn Raven en Richard Urgert) hebben afgesproken te kunnen gaan realiseren.”

Eigen jeugd

Raven verder: ,,In één van die doelen zijn we al goed op weg en dat is eigen jeugd met potentieel in Nootdorp 1 te laten spelen. Op dit moment spelen er twee spelers van zeventien jaar (Chris van den Bogaard en Jens Raven) in de hoofdmacht van sv Nootdorp. Wat een mooi voorbeeld is voor al ons potentieel, dat we in de jeugdopleiding hebben lopen.”

Maar er is niet alleen oog voor het selectievoetbal bij de jeugd. ,,Ook bij de breedtesport gaat de organisatie steeds meer vorm krijgen”, geeft Raven aan. ,,Er zijn twee nieuwe Technisch Jeugdcoördinatoren aangesteld en Frank van der Kooij is als bestuurslid jeugdzaken aangesteld om daar verder vorm aan te geven.”

sv Nootdorp beschikt komend seizoen over de volgende hoofdjeugdselectie trainers: Hoofdtrainer J019 Joey van Berkel, Hoofdtrainer J018 Jeroen Struijs, Hoofdtrainer J017 Kyle Stoop, Hoofdtrainer J016 Marco Amahorseya, Hoofdtrainer J015 Nurettin Aydin, Hoofdtrainer J014 Wesley Mackaay, Hoofdtrainer J013 Randy Mackaay, Hoofdtrainer J011 Reint Hartlieb, Hoofdtrainer J010 Yanninck Tuininga en Hoofdtrainer J09 Marciano Weidum.

Bij de foto: vlnr Drie man van het voetbaltechnisch kader: Richard Urgert, Sander Janssen en Björn Raven. Yannick Blom ontbreekt op de foto.

Lees verder