DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 28 maart 

‘Oude Glorie aan tafel’ met Aad Moerman

In deze aflevering schuift aan Aad Moerman. De spits, begonnen in Hoek van Holland, speelde de nodige duels in het toen nog Haags Jeugdelftal. Hij was daarna actief bij onder meer Sparta, ’s-Gravenzandse SV, Excelsior Maassluis en even Maasdijk. De man die het voetballen altijd combineerde met het horecaondernemerschap.

Woensdag 29 maart

‘Wedstrijd van de Week’

Deze week aandacht voor het duel komende zaterdag in de 2e klasse E tussen RKDEO en Vitesse Delft. Een klasse waarin nog acht clubs kans maken op de titel. RKDEO sloeg zaterdag een aanval van Westlandia af (0-0), terwijl Vitesse Delft simpel won van Full Speed. Aan het woord komen beide trainers Wesley Epskamp (RKDEO) en Ronald Hes (Vitesse Delft). Met analist Ben van Dam bespreken wij dit duel en hij geeft ook zijn voorspellingen van een zestal duels van komend weekend.

Donderdag 30 maart

‘Studio ADO’

In deze aflevering kijken we terug op de ontwikkelingen bij ADO Den Haag en vooruit naar de wedstrijd van vrijdag, thuis tegen Telstar. Haaglanden Voetbal is donderdag aanwezig bij de persconferentie met Dick Advocaat. Ook een gesprek met één van de spelers.

Het TV-kanaal van Den Haag FM is te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

De programma’s zijn dezelfde avonden ook HIER op deze website te zien vanaf 18.30 uur.

 

Lees verder