Voetbalnieuws buiten de regio

In deze rubriek belichten wij periodiek berichten van clubs die tegenstanders zijn van verenigingen uit onze regio, uitkomend in de eerste tot en met de vijfde klasse.

Zaterdag 3C

Mark van Zanten nieuwe trainer Bolnes

Mark van Zanten (43) is komend seizoen de nieuwe trainer van sv Bolnes. Momenteel is Van Zanten nog trainer van derdeklasser LMO. In het verleden heeft Van Zanten gewerkt bij Lombardijen en FC IJsselmonde. De nieuwe trainer van Bolnes is oud-voetballer van onder andere Jong Feyenoord, SC Feyenoord, Excelsior en Barendrecht. Bolnes staat momenteel op een degradatieplek in de vierde klasse D, de gecombineerde Haagse-Rotterdamse klasse.

Zaterdag 3C

Ivan Semedo de Carvalho van Kozakken Boys naar LMO

De 22-jarige centrumspits, die ook op de flanken kan spelen, komt over van Kozakken Boys. De technisch vaardige speler met scorend vermogen kwam eerder uit voor Spartaan’20, Sparta en FC Twente.

Zaterdag 4E

Kampioenskandidaat Overmaas kondigt komst twee nieuwe spelers aan

De Rotterdamse vierdeklasser RK&AV Overmaas heeft voor het komend seizoen twee nieuwe spelers aangetrokken. De jonge, talentvolle en leergierige centrale verdediger Mike Hoogendoorn was dit seizoen reeds bij Overmaas aangesloten, maar nog niet speelgerechtigd in de A-categorie. De tweede nieuweling in de selectie van Overmaas voor komend seizoen is rechtsback Dilan Ali, nu nog uitkomend voor competitiegenoot PPSC uit het naburige Schiedam. Tijdens het succesvolle trainingskamp in Portugal zijn gesprekken gevoerd met de huidige selectiespelers en de intentie bij deze spelers is aanwezig bij de club te blijven, het traject voort te zetten en zo succesvol mogelijk te zijn met Overmaas.

De club, destijds opgericht in de wijk Feyenoord, staat momenteel op pole position in de vierde klasse E met uitzicht op promotie naar de derde klasse. Bekende Overmaas spelers uit het lange en korte verleden zijn onder meer Joop van Daele, Lutsharel Geertruida, Ben Wijnstekers en Wim van Til.

Lees verder
Net binnen