O23 4G/4I: Verburch verstevigt eerste plaats, SVC’08 hard onderuit

Met een forse zege op WIK deed Verburch goede zaken in de strijd om de titel in de 4e divisie I. SVC’08 was in 4G niet opgewassen tegen Foreholte. In Voorhout kwam een dikke nederlaag op het scorebord te staan.

4e divisie G

Foreholte was duidelijk een maatje te groot voor SVC’08. De thuisclub liep in de eerste helft uit naar een 5-0 voorsprong, waardoor de wedstrijd nooit een wedstrijd werd. SVC’08 deed zichzelf geen plezier door ook nog een strafschop te missen. In de tweede helft gaf de ploeg van trainer Marco Vredenbregt (foto) meer tegenstand en hield de schade beperkt tot een 8-1 nederlaag. Thomas van Ansom nam de enige treffer van SVC’08 voor zijn rekening.

4e divisie I

In Poeldijk schoof Verburch WIK met 7-2 aan de kant. De thuisclub had bij rust al een 4-1 voorsprong opgebouwd met goed combinatievoetbal. In de tweede helft speelde Verburch een stuk minder goed, maar het eindresultaat was prima. Tim Uitvlugt, Mauro Hulst (3x), Yarno Houtebos, Wout van Ruijven en Lucio Duivensteijn scoorden voor Verburch. Jamal Turan was in de eerste helft trefzeker voor WIK en na de thee scoorde Rasim Gunes voor de Zuiderparkers.