Jan Linkerhof tekent als trainer bij club waar hij als speler begon: Wilhelmus

Jan Linkerhof was al akkoord met Wilhelmus, maar heeft nu na een kennismakingsgesprek met het bestuur ook zijn overeenkomst getekend voor komend seizoen bij de club waar hij zelf als speler begon in 1974, onder leiding van niemand minder dan trainer Aad de Mos, toen trainer van de Voorburgers.

,,Het bestuur van Wilhelmus is erg blij om een vertrouwde naam in de Haagse voetbalwereld aan zich te kunnen binden. Jan Linkerhof heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan als trainer en heeft zichzelf bewezen als een deskundige en gedreven coach. Zijn komst naar Wilhelmus wordt dan ook gezien als een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van de club”, aldus de club op de eigen site.

Kernwaarden

Verder meldt de club: ,,Linkerhof staat bekend om zijn duidelijke voetbalvisie en zijn vermogen om deze over te brengen op zijn spelers. Hij hecht veel waarde aan techniek en tactiek, maar ook aan discipline en teamgeest. Hij heeft dan ook al aangegeven dat hij zich in wil zetten om deze kernwaarden verder te ontwikkelen binnen de seniorenselectie van Wilhelmus. Een ander belangrijk speerpunt van Linkerhof is het zoveel mogelijk laten doorstromen van jeugdspelers naar de seniorenselectie. Hiermee sluit hij naadloos aan bij de visie van Wilhelmus om de jeugdopleiding te versterken en te investeren in talent.”

Bij de foto vlnr: TC- en erelid Marcel Commers, nieuwe hoofdtrainer Jan Linkerhof, secretaris Christoph van Beers (foto: Wilhelmus)

Lees verder
Net binnen