Peter Looijesteijn (ex-VUC) steekt DHC helpende hand toe

Afgelopen maandag is John van Zweden gekozen tot nieuwe voorzitter van DHC, met Suzanne Lems aan zijn zij. Inmiddels is ook bekend, dat Peter Looijesteijn (foto) zich aan de club heeft verbonden als adviseur van de selectie en sponsorcommissie.

Peter Looijsteijn heeft vele jaren in eenzelfde functie gewerkt bij VUC. Daar kwam eind vorig seizoen een einde aan. Looijesteijn: ,,Ik ben gebeld en wil DHC graag helpen. Zo’n mooie club mag niet verloren gaan. Ik ga John de Letter – met mijn netwerk – helpen bij het samenstellen van de selectie.”

Doelstelling

John van Zweden: ,,Ik ben niet van de meerjarenplannen, ik heb een plan gemaakt voorlopig voor één jaar. De doelstelling is duidelijk, proberen DHC binnen een jaar terug te brengen met het standaardteam in de eerste klasse. Ook zijn er plannen voor de jeugd gepresenteerd.”

Van Zweden verder: ,,De eerste drie werkdagen zitten erop en het eerste goede nieuws is binnen. Peter Looijesteijn gaat aan de slag als adviseur van de selectie en de sponsorcommissie en inmiddels hebben zich al drie nieuwe spelers gemeld, allen met een DHC-verleden.”

Lees verder