Warming-up zaterdag 5B/C: WIK op jacht naar vierde positie

Van de drie koplopers treft GSC ESDO de zwaarste tegenstander. DVC komt op bezoek in Den Haag. ONA krijgt te maken met hekkensluiter De Ster en Quick stuit op Toofan. WIK bindt de strijd aan met Moordrecht.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse B

Rode lantaarndrager De Ster mag gaan proberen om het koploper ONA lastig te maken. Het duel wordt gespeeld aan de Brinckerinckstraat en zal naar verwachting een ongelijke strijd worden. Dat het resultaat niet altijd te voorspellen is bewees Toofan afgelopen week toen GSC ESDO een 3-1 nederlaag werd toegebracht. Nu is Quick de tegenstander voor de laagvlieger.

Eerherstel

GSC ESDO mag tegen DVC op jacht naar eerherstel na de onverwachte nederlaag tegen Toofan. De ploeg van trainer Ali Boussaboun (foto) kan zich geen misstappen meer veroorloven in de slotfase van deze competitie. WIK kan nog op een vierde plaats eindigden. Dit is de positie die tegenstander Moordrecht nu inneemt. Met een overwinning kan het team van Geoffrey van Loenen het gat verkleinen tot een punt.

Tegenstand

In de onderste regionen speelt Wanica Star een thuisduel tegen SVO Buytenpark. De Zoetermeerders boden ONA flink tegenstand afgelopen zaterdag. REMO, dat in de middenmoot bivakkeert, is gastheer voor HDV.

5e klasse C

Voor DVV Delft zal het zaterdag een lastige middag worden. Koploper SCO’63 komt langs op Sportpark Kerkpolder.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder