Warming-up zaterdag 4A/C: BMT gaat langs bij DUNO, zware kluif voor BSC’68

In 4C staan weer een aantal aardige confrontaties op het programma. Het meest in het oog springende duel is tussen DUNO en BMT. sv Erasmus mag proberen om GDA aan de zegekar te binden. Voor BSC’68 staat in 4A een zware opgave te wachten met Nicolaas Boys als tegenstander.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 bezet de tweede plaats met drie punten achterstand op koploper Zevenhoven. Beide teams hebben ook al een periodetitel in bezit. De koploper heeft een op papier makkelijker programma met een thuisduel tegen Warmunda voor de boeg. BSC’68 krijgt op Ons Nieuw Erf bezoek van Nicolaas Boys, dat vierde staat.

4e klasse C

Bijna iedere week staat er wel een topduel op het programma in 4C. Komend weekend krijgt DUNO bezoek van BMT. Beide ploegen zijn nog volop in de race om promotie te bewerkstelligen. Koploper PGS/VOGEL zou een niet al te lastige tegenstander moeten hebben aan HPSV. De politiemannen staan op de voorlaatste positie en wonnen pas twee duels.

Ook GDA hoopt nog op een plek in derde klasse komend seizoen. De ploeg uit Loosduinen staat op een derde plaats, maar de achterstand op PGS/VOGEL is groot. Tegen sv Erasmus zal de ploeg van trainer Robin den Dulk geen punten willen laten liggen. Vredenburch mag zich opmaken voor een treffen met Quick Steps. Ook de Rijswijkers zijn nog niet uitgeschakeld voor een plek in de nacompetitie.

Aan de Albardastraat kruisen ODB en VCS, met trainer John de Wit (foto) op de bank, de degens. Voor beide teams is het zaak om afstand te nemen van de onderste regionen. Ook Quintus heeft dit streven en mag op bezoek bij middenmoter sv Loosduinen. Semper Altius wacht nog steeds op de eerste zege. Tegen RAS liggen er mogelijkheden op een verrassing.

 

Lees verder