Warming-up zondag 3D: SVH kan weer een mooie stap maken

Voor Taurus staat een loodzwaar duel op het programma. De Delftse ploeg treedt aan tegen koploper FC Abcoude. Voorschoten’97 moet het opnemen tegen FC Aalsmeer en SVH zal weer vol voor de overwinning moeten gaan tegen AWPC

Tekst: Roland van der Linden

SVH won afgelopen weekend het belangrijke duel van HWD. Nu moet de formatie van trainer Tom Hesselink aan de slag tegen AWPC. De bezoekende formatie uit Amersfoort staat op een zevende plaats met 25 punten. Voor SVH zaak om deze wedstrijd winnend af sluiten om het gat met concurrent HWD nog verder te verkleinen. De Rotterdammers spelen tegen stadgenoot HOV/DJSCR, dat ook geen hoogvlieger is.

Voorschoten’97 mag op bezoek bij FC Aalsmeer. De thuisploeg doet het goed met een vierde positie.  De groengele formatie kan niet al te veel punten meer laten liggen om niet aan het eind van het seizoen te moeten strijden in de nacompetitie tegen degradatie.

Voor Taurus, de ploeg van trainer Julian Tan (foto), is degradatie nu heel dichtbij. De studenten spelen tegen FC Abcoude, dat dit seizoen al haar zeventien wedstrijden won. Als Taurus dit duel verliest, dan zou degradatie al een feit kunnen zijn als HWD wint van HOV/DJSCR.

Lees verder