Warming-up 3e Divisie (zo): Jay Zandbergen (TOGB): ,,Twee teams die in een flow zitten”

TOGB speelde afgelopen speelronde met 2-2 gelijk op bezoek bij Blauw Geel’38. Door het gelijke spel in Veghel blijft TOGB, koploper in de derde periode, al kreeg het wel gezelschap van DEM en koploper ADO’20. Zondag komt vv Gemert naar Berkel en Rodenrijs.

Tekst: Ron Fruining

Tegenstander vv Gemert moet niet worden onderschat. Sinds de start van dit kalenderjaar heeft de ploeg van Reinald Boeren nog niet verloren. In de thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen kwam Gemert nog wel op achterstand, maar twee treffers van Safa Kizir deden de wedstrijd kantelen en bezorgde vv Gemert een 3-1 zege.

Lat

TOGB-aanvoerder Jay Zandbergen slaagde er met het team in twee keer een achterstand goed te maken op bezoek bij Blauw Geel ‘38. TOGB was dicht bij de overwinning, maar de kopbal van Michel van der Elst spatte op de lat uiteen, waardoor het duel op 2-2 eindigde. Samen met ADO’20 en DEM staat TOGB met zeven uit drie bovenaan in de strijd voor de derde periode. Een vooruitblik naar de wedstrijd uit speelronde 27 met de aanvoerder van TOGB Jay Zandbergen (foto).

Jay, komende zondag komt vv Gemert naar sportpark het Hoge Land. De Brabanders hebben nog niet verloren deze jaargang en proberen zich veilig te spelen voor de degradatieplekken. Jullie voeren de stand in de derde periode aan, waardoor er ook voor jullie “iets” op het spel staat. Hoe gaan jullie komende zondag zorgen dat de punten in Berkel en Rodenrijs blijven?

,,Gemert is goed uit de winterstop gekomen. De versterkingen die naar Gemert kwamen tijdens de winterstop, heeft de ploeg meer in balans gekregen. Wat we niet moeten vergeten, is dat zij vorig jaar in de top van de competitie geëindigd zijn. We zullen weer met een strijdplan voor de dag komen en laten zien dat de punten op ‘t Hoge Land blijven.”

Drie punten tegen vv Gemert garandeert vrijwel zeker een langer verblijf in de Derde Divisie zondag. Hoe belangrijk is het spelen in de Derde Divisie voor jullie als spelers en team?

,,Afgelopen jaren hebben we als club hiernaartoe gewerkt. Ook dit jaar laat zien, hoe de club zich blijft ontwikkelen en er sportief voorstaat. Het is daarom zeer belangrijk, dat we volgend jaar met TOGB 1, weer Derde Divisie spelen, omdat komend seizoen het weekendvoetbal wordt geïntroduceerd.”

Wat voor wedstrijd verwacht jij komende zondag, met andere woorden. Waarom moeten de geel-zwarte supporters komende zondag naar het Hoge Land komen?

,,Ik verwacht een aantrekkelijke wedstrijd tussen twee teams die in een goede flow zitten. Zoals je al aangaf, staan we er goed voor in de derde periode en strijdt Gemert om zichzelf definitief veilig te spelen. Dus genoeg redenen om te komen kijken komende zondag!”

 

 

Lees verder