Warming-up zaterdag 2E: RKDEO en Vitesse Delft rekenen beide op winst

Het belooft een spannende slotfase te worden van de competitie. FC Skillz staat nog altijd bovenaan met een wedstrijd minder gespeeld. Vitesse Delft is over SVC’08 heen geklommen. Onderin begint het steeds minder spannend te worden. Voor de komende speelronde staan er weer belangrijke duels zowel boven- als onderin op het programma.

Tekst: Marlon Taal

Door de goede hervatting – na haar trainingskamp in Spanje – van de tweede helft van de competitie is RKDEO inmiddels gestegen naar de top vier. Met maar slechts een enkele punt achter koploper FC Skillz. De Nootdorpers speelden afgelopen weekend gelijk tegen Westlandia (0-0). Voor komende zaterdag wacht de ploeg van trainer Wesley Epskamp om half drie de kraker tegen Vitesse Delft. De ploeg uit Delft van Ronald Hes (foto) won overtuigend met 5-1 van Full Speed. Westlandia is ook nog in de race. De equipe van trainer Theo Verbeek gaat de strijd aan met HMSH. De manschappen van Faizel Soekhai moesten afgelopen weekend de punten achterlaten bij Wilhelmus.

Teleurstellend

FC Skillz had mogelijkheden zat, maar stelde toch teleur door met 2-0 te verliezen van en in Berkel. Met een wedstrijd minder gespeeld (volgende week wordt het inhaalduel uit tegen CION gespeeld) staat de ploeg van Oussama Bekkaoui bovenaan. Om drie uur gaat zaterdag de bal rol in Wateringse Veld tegen het Vlaardingse CWO.

Juichend

SVC’08 verloor thuis van VFC uit Vlaardingen. De ploeg uit Wassenaar gaat op bezoek in Delft en speelt tegen Full Speed. De gastploeg van trainer Frank Verhaar, begon goed aan de competitie, maar kon daarna geen potten meer breken. Afgelopen weekend was er een ruime nederlaag op Tanthof-Zuid bij Vitesse Delft: 5-1. Wilhelmus won weer eens juichend van het veld stappen na een overtuigende zege op HMSH (5-2) en zal met meer vertrouwen aantreden tegen Westlandia.

Buitenshuis

Dan HVC’10. Thuis werd met 2-1 gewonnen van CWO. Zaterdag speelt de ploeg weer tegen een Vlaardingse tegenstander. De formatie van het duo Piet en Hen Boon speelt buitenshuis tegen VFC.  Concordia liet het een week terug thuis afweten tegen CION (2-3 verlies) en zal zich nu willen herpakken. Trainer Wesley Zandstra reist met zijn team af naar Berkel om tegen de club van die naam aan te treden.

Lees verder
Net binnen