Warming-up zaterdag 3C/D: Ariston’80 kan zich als ‘reuzendoder’ ontpoppen

De spanning in de derde klasse C lijkt te zijn teruggekeerd. Zwarte Pijl verspeelde namelijk twee punten tegen CKC. VDL heeft de smaak van het winnen inmiddels te pakken. Afgelopen weekend werd namelijk verrassend bij Vierpolders (0-2) gewonnen.

Tekst: Hans Kulk

3e klasse C

De spanning in de derde klasse C lijkt te zijn teruggekeerd. Zwarte Pijl verspeelde namelijk twee punten tegen CKC (0-0), terwijl achtervolgers Oliveo (2-0 winst bij LMO) en DSVP (5-0 winst op SEP) wél wonnen. Zwarte Pijl heeft 45 punten, Oliveo 42 en DSVP 41.

Oliveo verloor een paar weken geleden verrassend bij Ariston’80. De ploeg van Martin de Graaf (foto) is zaterdag gastheer voor koploper Zwarte Pijl. Worden de studenten in de derde klasse C een heuse reuzendoder? Het zou Oliveo wel goed uitkomen, want bij winst op Reeuwijk staat de ploeg uit Pijnacker weer in punten gelijk met de Rotterdammers.

Ook DSVP spint garen bij verlies van Zwarte Pijl als er zelf gewonnen wordt bij het altijd lastige CKC. SEP zit inmiddels in serieuze problemen. De ploeg van Marcel de Letter staat laatste en speelt zaterdagmiddag thuis tegen middenmoter FC Maense. Winst is cruciaal, maar dat geldt in iets mindere mate ook voor DHL dat in Delft directe concurrent Charlois ontvangt.

3e klasse D

VDL heeft de smaak van het winnen inmiddels te pakken. Afgelopen weekend werd namelijk verrassend bij Vierpolders (0-2) gewonnen. De ploeg uit Maassluis heeft de laatste plaats overgedaan aan Delta Sport, maar moet nog altijd vrezen voor degradatie naar de vierde klasse. Aanstaande zaterdag spelen Henk Salari en consorten een thuisduel tegen OHVV.

Lees verder
Net binnen