Zaterdag 4E: Duur puntenverlies Maasdijk in strijd om brons

De wedstrijd van MSV’71 tegen het zwakke RVV Overschie leverde MSV’71 geen enkel probleem op (4-1). Maasdijk speelde in Rhoon met 0-0 gelijk tegen het stugge WCR en heeft nu een punt achterstand op SV Rotterdam United in de strijd om plek drie in 4E.

Tekst: Peter Petit

MSV’71 – RVV Overschie

Op eigen terrein nam MSV’71 revanche op de eerder dit seizoen geleden uitnederlaag tegen de Rotterdamse degradatiekandidaat. Dankzij doelpuntenmakers Arno van Zweden, Mo Rasuli, Christiaan van der Pol en Jeremy van Loenen wonnen de Maassluizers deze tweede thuiswedstrijd op een rij met 4-1.  Dankzij de zege op het dit seizoen ondermaats presterende RVV Overschie klimmen de mannen van hoofdcoach Paul van Loenen naar een met PPSC gedeelde zesde plaats in 4E.

SV WCR – Maasdijk

De wedstrijd eindigde in de brilstand: 0-0. Kostbaar puntenverlies voor de mannen van trainer Dennis van den Steen (foto) in de strijd om de zo belangrijke derde plek aan het einde van de reguliere competitie. Zeker nu directe concurrent voor de derde plek, Rotterdam United, verrassend Hermes-DVS versloeg, waardoor er nu een gat van één punt in het voordeel van de Rotterdammers is.

Lees verder