Zaterdag 3B: Sportclub Monster laat geen spaan heel van Te Werve

Op Sportpark Polanen was Sportclub Monster meer dan een maatje te groot voor tegenstander Te Werve met een forse overwinning als gevolg. Verburch bond Laakkwartier aan de zegekar en Naaldwijk en Lyra kwamen in hun duel niet tot scoren.

Tekst: Roland van der Linden        |      Foto’s: Hans Wüstefeld

3e klasse B

Sportclub Monster – Te Werve

De thuisclub schoot de eerste kans die het kreeg meteen het doel in. Een fout in de verdediging bij Te Werve werd afgestraft door Jesper Warbout. Vier minuten later kreeg Sportclub Monster een strafschop en nu was Jurgen Warbout trefzeker. De koploper bleef het net vinden. Nog voor de rust was de score opgelopen naar 4-0 door doelpunten van Jesper Warbout en Bas de Brabander.

In de tweede helft kon Te Werve zich niet herpakken. Sportclub Monster voegde al freewheelend nog drie treffers toe aan haar totaal. Jordi van Maanen (2x) en Jurgen Warbout waren scherp in de afwerking.

Naaldwijk – Lyra

Het duel tussen Naaldwijk en Lyra eindigde zoals het begonnen was. In het spannende topduel kon geen van beide teams het net vinden. Lyra blijft door het 0-0 gelijke spel op de derde plaats staan. Naaldwijk zakte naar de zesde plaats.

Verburch – Laakkwartier

In Poeldijk hield Verburch de punten in eigen huis. Na een half uur spelen viel de openingstreffer. Levi van der Kaay zorgde voor de 1-0. Deze stand bleef lang op het bord staan. Pas in de 72e minuut kon Verburch de score verdubbelen. Riley Hees schoot de equipe van trainer John Zuijderwijk naar een 2-0 voorsprong. In de slotfase was ook nog Ference van den Berg trefzeker, waardoor de eindstand 3-0 werd.