Zaterdag 2E: Wilhelmus wordt na rust weggespeeld door CION

De Voorburgers moeten alles op alles zetten om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Het duel tegen CION leverde Wilhelmus weinig op. CION speelde de bezoekers naar een dikke nederlaag.

In de eerste helft hield Wilhelmus de schade nog beperkt. CION nam de leiding door een treffer van Danny Koetsier in de vijftiende minuut. Deze stand bleef tot aan de rust op het scorebord staan.

Na de thee hield de ploeg van trainer Ramon van Steekelenburg (foto) stand tot aan de 67e minuut. Daarna volgden treffers van Joey van der Velden (2x) en Menno Roodenburg (2x), waardoor CION er alsnog met een ruime zege vandoor ging: 5-0.

Door de nederlaag heeft Wilhelmus nog steeds zes punten achterstand op Concordia dat op een elfde plaats staat.