Zaterdag 2E: HMSH biedt goed tegenstand aan Westlandia

Op eigen veld speelde HMSH een goede partij tegen de Naaldwijkers, maar moest zich in de laatste tien minuten toch nog gewonnen geven. Westlandia blijft door de zege meedraaien in de kopgroep. HMSH is nog steeds de hekkensluiter.

HMSH opende sterk tegen Westlandia en gaf bijna geen kansen weg. Westlandia speelde slordig en maakte het zichzelf lastig. In de 35e minuut kwam Westlandia op voorsprong. Tim van der Voort schoot uit een vrije trap de bal binnen.

Kort na de rust kon HMSH de stand gelijktrekken. Een bal van Rida Aarab werd nog licht getoucheerd door een speler van Westlandia en verdween in het doel. In de 54e minuut strafte Tim van der Voort (foto) een fout in de verdediging van de formatie van trainer Faizel Soekhai af en tekende voor de 1-2.

Met nog een kwartier te gaan, kwam HMSH opnieuw langszij. Rida Aarab zorgde met een lob over de keeper voor de 2-2.  Kort daarna kreeg Westlandia een strafschop en kon Timothy Le Duc vanaf elf meter scoren: 2-3. HMSH probeerde nog op gelijke hoogte te komen, maar gaf te veel ruimte weg. Tim van der Voort profiteerde door een voorzet van Yordi van Beek binnen te koppen: 2-4.