O23 1A: Forum Sport bindt koploper Ter Leede aan zegekar

Op Sportpark ’t Loo zorgde de O23 van Forum Sport voor een knappe prestatie. De eerste overwinning van de voorjaarscompetitie werd binnengesleept en dat in een duel met de koploper. RKAVV kreeg een flinke tik van ADO’20.

Forum Sport O23 – Ter Leede O23

De Voorburgers startten moeizaam aan het duel met de lijstaanvoerder vooral door het ontbreken van beleving en strijd. Halverwege de eerste helft kwam de ploeg uit Sassenheim op 0-1. Vlak voor rust kwam Forum Sport op gelijke hoogte. Op aangeven van Mouad Zibouh scoorde Dylan Boapeh. In de tweede helft kwam de ploeg van trainer Martijn de Zoete wel goed uit de startblokken en kreeg vier grote kansen maar beloonde zichzelf niet. Pas in de slotminuut kon Darnhell Asmus een bal van Kaja Havelaar het doel in werken: 2-1. Feest dus na afloop in de kleedkamer bij de Voorburgers (zie foto)

ADO’20 O23 – RKAVV O23

In Heemskerk werden de Leidschendammers in de eerste helft volledig onder de voet gelopen. Al na tien minuten spelen stond een 3-0 achterstand op het scorebord. Na een treffer van Nick Gardenier voerde de thuisclub de score op naar een 6-1 stand bij rust. In de tweede helft gebeurde er weinig meer. ADO’20 nam wat gas terug en RKAVV zat beter in het duel. RKAVV is nu de hekkensluiter na de zege van Forum Sport.