O21 3A/4B: Zowel Excelsior Maassluis als Westlandia met lege handen

In de 3e divisie moest Excelsior Maassluis toezien hoe Telstar met de punten vertrok na een voorsprong van de thuisploeg. Een niveau lager kon Westlandia de punten ook al niet pakken tegen De Treffers.

3e divisie A

Excelsior Maassluis – Telstar

Op eigen veld moest Excelsior Maassluis zich gewonnen geven aan Telstar. De start was nog veelbelovend. Door twee treffers van Max Edelaar werd een 2-0 voorsprong opgebouwd. Vlak voor rust kwam de ploeg uit Velsen terug tot 2-1. In de tweede helft scoorde Telstar drie keer en won het duel met 2-4.

4e divisie B

De Treffers O21 – Westlandia O21

Westlandia speelde een prima duel tegen De Treffers, maar moest met 3-1 het hoofd buigen. De thuisploeg uit Groesbeek was zeer effectief en scoorde uit drie goede kansen drie keer. De ploeg van trainer Corné van Doorn kreeg zeker tien mogelijkheden om het net te vinden. Alleen Lennart Pauwe kon het bij een 1-0 achterstand succesvol afronden.

(Foto: Excelsior Maassluis)