Vrouwen Beloften: ADO Den Haag mag weer drie punten bijschrijven

De beloften van ADO Den Haag moesten aantreden tegen Excelsior uit Rotterdam. De teams ontliepen elkaar niet veel op de ranglijst en ook in de wedstrijd was het spannend.

Met een kwartier op de klok openden de Haagse beloften de score. Iris Remmer nam de 1-0 voor haar rekening. De vreugde was van korte duur. Vijf minuten later kwamen de Rotterdamse vrouwen op gelijke hoogte door een doelpunt van Chelsea Homan.

Het duurde tot de zesde minuut voordat er weer werd gescoord. Iris Remmers was opnieuw trefzeker voor de groengele formatie. Vier minuten later zorgde Laura Dankelman (foto) voor de bevrijdende 3-1. Met nog tien minuten te spelen kwam Excelsior nog terug tot 3-2 door opnieuw Chelsea Homan. Dit was ook de eindstand.