DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 4 april 

‘Oude Glorie aan tafel’ met Hans Suiker

In deze aflevering schuift aan Hans Suiker. Hans Suiker begon in de jeugd van DHC, waar hij later ook doelman was van het succesrijke eerste elftal onder leiding van Guus Haak. Tussendoor kwam hij uit in de ADO Den Haag-jeugd, het derde elftal van die club, het Haags Jeugdelftal en bij de profs van FC Amsterdam. Tegenwoordig is hij nog steeds actief als keeperstrainer.

Woensdag 5 april

‘Wedstrijd van de Week’

Komend weekend een beperkt programma. Daarom deze week aandacht voor twee duels. Paaszaterdag speelt Scheveningen uit tegen Excelsior Maassluis en Quick thuis tegen UDI’19. Aan het woord komen de trainers John Blok (Scheveningen) en Paul van der Zwaan (Quick). Met analist Ben van Dam bespreken wij de beide duels.

Donderdag 6 april

‘Studio ADO’

In deze aflevering kijken we terug op de ontwikkelingen bij ADO Den Haag en vooruit naar de wedstrijd van vrijdag, uit tegen Roda JC. Haaglanden Voetbal is donderdag aanwezig bij de persconferentie met Dick Advocaat. Ook een gesprek met één van de spelers.

Het TV-kanaal van Den Haag FM is te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

De programma’s zijn dezelfde avonden ook HIER op deze website te zien vanaf 18.30 uur

 

Lees verder