Emmanuel Addai en Mick van Leeuwen keren terug bij DSO

Wederom kiezen twee talentvolle jonge spelers met een DSO-verleden voor een terugkeer naar Sportpark Bentwoud. De TC en technische staf van de Zoetermeerse club zijn verheugd dat Emmanuel Addai en Mick van Leeuwen voor DSO hebben gekozen.

Emmanuel Addai (foto onder), nu speler van Forum Sport, zal komend seizoen de kleuren verdedigen van DSO. Hij heeft eerder voor DSO gespeeld in de jeugd. Hij maakte toen de overstap naar Forum Sport, omdat hij daar op een iets hoger niveau kwam te spelen. Inmiddels speelt DSO in de top van de eerste klasse en is er voor Addai geen reden te bedenken om niet terug te gaan naar de club waar hij begonnen is. Addai is een linksbenige speler, beschikt over een geweldige mentaliteit en is een winnaar pur sang. Hij kan de gehele linkerkant bestrijken en is technisch vaardig. Gezien zijn jonge leeftijd, 21 jaar, kan DSO nog veel plezier hebben aan deze ambitieuze speler.

Mick van Leeuwen (foto onder) is begonnen met voetballen bij BSC’69, de buren van DSO uit Benthuizen. Daarna heeft hij zich verder ontwikkeld in de jeugdopleiding van DSO. De multifunctionele middenvelder heeft de laatste twee jaar bij Forum Sport gevoetbald. De 19-jarige Zoetermeerder volgt de studie Sport en Beweging en heeft voor een terugkeer naar DSO gekozen vanwege de ontwikkelingen die de club de laatste twee jaar heeft doorgemaakt. De korte reisafstand en de goede ervaring vanuit zijn eerdere periode bij DSO geeft hem extra motivatie om zich bij sv DSO verder te kunnen ontwikkelen.

Lees verder
Net binnen