Scheidsrechtersvereniging Gouda e.o. ontvangt toparbiter Allard Lindhout

Wederom heeft het bestuur van de Scheidsrechtersvereniging Gouda e.o. een scheidsrechter uit de top van het vaderlandse voetbal naar Gouda weten te halen! Op dinsdag 18 april komt Allard Lindhout (foto) naar het Groenhovenpark.

Allard Lindhout was net 23 jaar toen hij in 2010 in het betaalde voetbal debuteerde en tien jaar later floot hij zijn eerste Champions League-wedstrijd. Tussen zijn eerste kennismaking met de arbitrage en nu zit natuurlijk een heel traject, met vallen en opstaan. Ongetwijfeld zal dit onderwerp van gesprek zijn tijdens deze interactieve avond op het complex van de Scheidsrechtersvereniging.

Allard Lindhout, die in Warmond onder de rook van Leiden woont, is in het dagelijks leven docent en het is bekend, dat fluiten en lesgeven veel raakvlakken hebben. Lindhout is een veel gevraagd spreker, dus reken er maar op dat zijn verhaal goed in elkaar steekt!

De interactieve avond op 18 april vangt aan om 20.45 uur. Meer informatie kan worden gevonden op de website van de Scheidsrechtersvereniging Gouda e.o: www.covsgouda.nl.

Lees verder