RVC Celeritas stelt Amro Ahmead aan als nieuwe trainer tweede elftal

RVC Celeritas tekende onlangs het contract met Amro Ahmead (foto), die als nieuwe trainer van het tweede elftal van de Rijswijkers aan de slag gaat. Hij is de boer van Yassir Ahmead, die nu op de bank bij het eerste zit als assistent-trainer.

Amro Ahmead (37) volgt dus zijn broer op en staat dit seizoen (een aantal wedstrijden) en de volgende voetbaljaargang als trainer van RVC Celeritas 2 voor de groep. Amro Ahmead voetbalde zelf in de jeugd bij het toenmalige rvv Rijswijk en vervolgens bij Wanica Star, WIK, Hoekpolder en SVH.

Kans

Ervaring als trainer in de voetballerij heeft hij niet. ,,Daarom ben ik RVC Celeritas ook zeer dankbaar voor de kans die ik krijg”, laat hij op de clubsite weten. ,,Ik kende voorheen de club alleen als tegenstander. Ik kwam als speler naar de club, maar helaas door een blessure heb ik niet meer kunnen voetballen. Toch wilde ik op een andere manier bij de club betrokken blijven. Sindsdien ben ik begeleider/trainer van het ‘tweede’ team binnen de selectie.”

Doelstelling

,,Ik vind RVC Celeritas een mooie club met veel geschiedenis. Je wordt er met open armen ontvangen. Mijn doelstelling voor dit seizoen is om de groep bij elkaar te houden. Voor het nieuwe seizoen, verder met deze groep gaan, want er zit veel potentie in om daadwerkelijk wat te bereiken.”

Bij de foto: Amro Ahmead schut de hand van voorzitter Cees Kouwenhoven (links)

Lees verder