DWO hengelt voor komend seizoen Raychelo Fecunda binnen

Raychelo Fecunda (foto) keert na een jaar afwezigheid weer terug op het oude nest bij DWO om zich aan te sluiten bij de selectie. Op de site van de Zoetermeerse club geeft Fecunda aan waarom hij ervoor gekozen heeft om terug te keren.

,,Na acht mooie jaren bij Alphense Boys met een tussenjaar, heb ik besloten om dit jaar afscheid te nemen en terug te keren naar mijn clubliefde. DWO voelt altijd goed om weer thuis te zijn, waar het allemaal is begonnen. Ik ken nog veel spelers, stafleden en de TC binnen de club.”

Ambitie

,,DWO heeft altijd genoeg talenten binnen de club, maar jammer genoeg spelen we nog niet waar we eigenlijk zouden willen en dat is de reden dat ik terugkeer, om een steentje bij te dragen aan het nieuwe seizoen”, gaat Fecunda verder. ,,Het gaat een mooi seizoen worden. We hebben de ambitie met de groep en de club om te promoveren naar de tweede klasse. Het kan zelfs dit seizoen nog gaan gebeuren, het is best spannend in de competitie en het team doet het goed. Het zou mooi zijn als dat kan gebeuren.”

Doelstelling

Revy Rosalia is de nieuwe trainer volgend seizoen bij DWO. Fecunda over zijn aanstelling: ,,Revy is naar DWO gekomen met een doelstelling om ook te willen promoveren met de club. Met zijn ervaring als speler en trainer heeft DWO een goede keuze gemaakt. Ik verwacht dat we onder hem zeker een mooi seizoen gaan draaien. Mijn eigen doelstelling? Ik heb ook de doelstelling om te promoveren met DWO. Er is zoveel kwaliteit binnen de selectie. Met de versterkingen die er gaan komen, gaat de selectie sterker worden en met keihard werken met z’n allen belooft het wat leuks te worden.”

(Foto: Alphense Boys)

Lees verder