4e klasse D: KSD Marine kan niet verrassen tegen IJVV de Zwervers

KSD Marine heeft niet kunnen verrassen tegen IJVV de Zwervers en ook Graaf Willem II VAC geen dienst kunnen bewijzen. De bezoekers vertrokken na een 1-3 stand bij rust met een 2-4 overwinning.

Tekst: Peter Petit            |      Foto’s: Eva Swüste

Het was een slechte wedstrijd van beide teams. In de eerste helft was het pas in de laatste vijf minuten de moeite van het aanschouwen waard met vier treffers binnen vijf minuten. KSD Marine kwam niet in haar sterkste formatie op het veld, vanwege blessures en schorsingen moest trainer Henk Baggerman een beroep doen op spelers uit het tweede en zelfs derde elftal.

Het tweede doelpunt van IJVV de Zwervers was een ongelukkig eigen doelpunt van KSD Marine- verdediger Julien van Gijtenbeek. Bij rust stond een 1-3 stand op het bord. In tweede helft deed KSD Marine zichzelf te kort door het missen van veel kansen, verder dan 2-3 liet IJVV de Zwervers het niet komen. De beide treffers van KSD Marine kwamen van Brian Bloemink.

Ver in blessuretijd kwam de eindstand 2-4 op het scorebord. Veel irritatie in de tweede helft, niet alleen op het veld uitmondend in de nodige gele kaarten en veel blessurebehandelingen, maar helaas ook met opstootje langs het veld onder het aanwezige publiek. Dankzij deze zege is IJVV de Zwervers nu medekoploper met Graaf Willem II VAC, dat wel een beter doelsaldo heeft.