O23 4G/4I: Scheveningen duidelijk beter dan GSC ESDO

In 4G kon Forum Sport 3 niet imponeren in het duel met Meerburg. Scheveningen was in 4I de betere van GSC ESDO. Door deze zege nadert Scheveningen koploper Verburch tot op twee punten.

4e divisie G

Meerburg O23 – Forum Sport O23-3

Het derde team van Forum Sport kon de punten niet meer naar huis nemen uit Zoeterwoude. Na een 2-0 achterstand bij rust, kon de thuisploeg de score verdubbelen in de tweede helft: 4-0.

4e divisie I

GSC ESDO O23 – Scheveningen O23

In een sportief duel had Scheveningen veel balbezit en kreeg GSC ESDO vanuit de omschakeling af een toe een mogelijkheid.  De bezoekende formatie van trainer Leo Pronk (foto) kwam op een 0-1 voorsprong nadat een goede aanval over rechts werd binnengewerkt door Adam Azzouzi. Scheveningen ging op zoek naar meer en zette de verdedigers onder druk, waardoor de 0-2 viel. Na rust hetzelfde spelbeeld. Milan van der Pol schoot uit een droog afstandsschot de 0-3 binnen en invaller Chrisma Laguerre bepaalde de eindstand op 0-4.

WIK O23 – HBSS O23

De tegenstander uit Schiedam kwam niet op voor dit duel. WIK speelde in de voorjaarscompetitie pas zes duels en staat op een vijfde plaats.