O23 1A: Forum Sport met lege handen na duel met Olympia Haarlem

Forum Sport kon Olympia geen pijn doen. De Haarlemmers waren vanaf minuut één de betere ploeg met veel lopende mensen en strijd in de ploeg. Na een doelpuntloze eerste helft sloegen de bezoekers in de tweede helft toe.

Forum Sport begon zwak aan de bal en liet zich verdedigend in duels afbluffen. De grote kansen waren voor de bezoekers en de Voorburgers konden daar weinig tegenoverstellen. Toch werd de rust bereikt met een 0-0 stand op het bord.

Strafschop

In de tweede helft kwam Forum Sport, de formatie van trainer Martijn de Zoete (foto) beter in de wedstrijd, maar kreeg Olympia een terechte strafschop en kwam op 0-1. Vervolgens viel ook de 0-2. Forum Sport kreeg nog wat mogelijkheden, maar dit leidde niet tot echte kansen. Olympia Haarlem kon het net wel vinden, waardoor de eindstand 0-3 werd.