Chadion Melfor terug bij DWO in Westerpark

Nadat eerder bekend is geworden, dat Raychelo Fecunda terugkeert op het oude nest bij DWO, maakt ook Chadion Melfor de overstap terug van FC Skillz naar het Westerpark.

De TC van DWO daarover: ,,De afgelopen weken hebben wij goede gesprekken gevoerd met Chadion en na de komst van Raychelo zijn we ook super trots met de terugkeer van Chadion Melfor. Hij brengt energie, talent en persoonlijkheid met zich mee, heeft scoringsdrang en kan heel belangrijk zijn komend seizoen voor ons. Het project DWO was voor hem ook nog niet klaar en hij wil graag zijn steentje bijdragen voor onze club.”

Chadion Melfor over zijn terugkeer op de clubsite: ,,Ik ben teruggekomen omdat ik een enorme clubliefde heb voor DWO en het technisch hart. Komend seizoen verwacht ik niks meer dan meedoen om de prijzen en heel veel spelplezier te creëren en talenten te helpen waar nodig.”

Doelstelling

Wat verwacht hij van de nieuwe trainer Revy Rosalia? Melfor: ,,Ik verwacht van hem dat hij van ons een team maakt en dat we samen kunnen laten zien hoe mooi DWO is als club, maar ook hoe leuk we voetballend kunnen zijn. Mijn doelstelling voor komend seizoen is komend seizoen promoveren en DWO goed op de kaart zetten.”

Lees verder