Delftse Beloftencompetitie: Eerste plaats voor Concordia en OLIVEO

In poule A van de Delftse Beloftencompetitie stelde Concordia haar eerste plaats veilig door een zege op Wippolder. OLIVEO werd lijstaanvoerder na een zege op DHC in een doelpuntrijk duel.

Poule A: Wippolder – Concordia

In een boeiend duel waren in de eerste helft de teams aan elkaar gewaagd en gingen de rust in met een 1-1 stand op het bord. Lars Nijs was trefzeker voor Concordia. In de tweede helft waren de bezoekers de bovenliggende partij. Concordia profiteerde van persoonlijke fouten bij Wippolder en liep weg naar een 2-5 overwinning door treffers van Jordan Hennep (2x) en Julian Stolk. Namens Wippolder waren Rohit Nairrana en Abe Pot trefzeker. Door de zege is Concordia niet meer in te halen door DHL en werd de winnaar in poule A.

Poule B: DHC – OLIVEO

In een duel waarin beide ploegen leuk probeerden te voetballen was OLIVEO de fittere en sneller spelende ploeg. DHC was iets te traag in de opbouw en leed ook iets te veel balverlies. De club uit Pijnacker ging met een 1-3 voorsprong de rust in. Na de thee leek het nog even spannend te worden nadat DHC op 3-4 kwam, maar uiteindelijk ging OLIVEO er met een 3-6 zege vandoor. Namens OLIVEO scoorden Nigel Rijfkogel, Jerick van der Eijk, Thomas Dilling, Thomas Damen, Niels van Heeswijk en Lucas Dilling. Voor DHC troffen Quincy Jones en Faycal Karoumi (foto) doel.