DSO trekt met Faissal Zefri weer nieuwe speler aan

Voor het nieuwe seizoen heeft DSO de talentvolle middenvelder Faissal Zefri aangetrokken. Faissal komt uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag en kijkt er naar uit om volgend seizoen voor DSO uit te komen.

Faissal Zefri begon met voetballen bij REMO in Den Haag. Via Quick kwam hij terecht bij ADO Den Haag, waar hij vijf seizoenen in de opleiding speelde en vorige seizoen nog speelde bij ADO Den Haag O21. Faissal verloor echter het plezier in het voetballen, wat hem deed besluiten om er, na vorig seizoen, mee te stoppen.

Terugkeer

Echter na maanden miste hij wat in zijn leven en wilde hij na het zaalvoetbal, weer op het veld voetballen. De 20-jarige Faissal Zefri, traint inmiddels alweer een tijdje mee bij eersteklasser DSO en heeft het uitstekend naar zijn zin. Zefri is een technisch begaafde voetballer met een enorme drang naar voren, heeft oog voor de vrije ruimte en beschikt over een geweldige pass en kan zowel links als rechts uitstekend uit de voeten. Een multi-inzetbare speler met een goede mentaliteit.

 

Lees verder