Excelsior Maassluis hengelt voor komend seizoen Steven Sanchez Angulo binnen

Excelsior Maassluis heeft met het aantrekken van Steven Sanchez Angulo (foto) de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. De 30-jarige multifunctionele speler komt na de zomerstop over van competitiegenoot IJsselmeervogels en tekent op Sportpark Dijkpolder een overeenkomst tot medio 2024.

Angulo zou vorig seizoen de overstap maken naar Scheveningen, maar besloot op het laatste moment toch te kiezen voor IJsselmeervogels. Excelsior Maassluis verwelkomt met Sanchez Angulo, die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan, een zeer ervaren speler die zijn sporen meer dan verdiend heeft in de top van het amateurvoetbal.

Clubtopscorer

Na de jeugdopleiding van ADO Den Haag te hebben doorlopen maakte de geboren Colombiaan de overstap naar RKAVV. Na één seizoen vertrok hij naar vv Katwijk, waar hij uiteindelijk liefst zes seizoenen actief was. De afgelopen twee seizoenen stond de Hagenaar onder contract bij IJsselmeervogels. Op Sportpark De Westmaat is hij – net als vorig seizoen – de clubtopscorer.

Dichterbij huis

Sanchez Angulo op de clubsite: ,,Naast de fijne gesprekken die ik met Technisch Manager Niels Redert en de nieuwe hoofdtrainer Steye Jacobs heb gehad, heeft ook mijn voormalig ploeggenoot Pieter Langedijk mij goede verhalen over de club en het team verteld. Ik wilde graag dichterbij huis voetballen en op een goed niveau. Daar sluit Excelsior Maassluis perfect bij aan.”

Gevaar

,,Wij zijn erg blij Steven Sanchez Angulo volgend seizoen te mogen verwelkomen”, laat technisch manager Niels Redert weten op het digitale huis van de club. ,,We waren op zoek naar een ervaren aanvaller die tevens multifunctioneel inzetbaar is in de voorste linie. Steven is een behendige, snelle en scorende speler die de afgelopen jaren zowel voor vv Katwijk als voor IJsselmeervogels voor veel gevaar heeft gezorgd.”

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder
Net binnen