Rob van der Cingel nieuwe trainer tweede zaterdagteam Voorschoten’97

Rob van der Cingel (foto) is komend seizoen de trainer van het tweede zaterdagteam van Voorschoten’97. Van der Cingel, die al 45 jaar op het trainingsveld actief is, trainde op sportpark Adegeest al JO19.

Van der Cingel op de clubsite: ,,Ik blijf het nog steeds een uitdaging vinden om met een groep naar een resultaat toe te werken. Een aantal weken geleden is mij gevraagd of ik interesse had om door te schuiven naar de zaterdagselectie senioren en daar het tweede team te gaan trainen.”

Verjonging

,,Het streven met dit tweede elftal is om een verjonging door te voeren (maar ervaring daarnaast blijft een must omdat seniorenvoetbal toch weer heel anders is als voetballen in een JO 19 elftal) en bijkomend is het dan ook leuk dat een groot aantal spelers vanuit de JO 19-1 besloten heeft om mee te gaan naar de volgende stap”, gaat hij verder.

Uitdaging

,,Ik ga deze uitdaging dan ook graag aan. Het leuke is dat mijn huidige staf Dick Beelen en René Breeuwer met mij meegaan. Ook zal Mart Du Pré aan de zijkant indien nodig een rol vervullen naast zijn begeleiding van het eerste elftal.”

 

Lees verder