O23 Cup: Quick na vroege achterstand ruim langs FC Skillz

In het Haaglanden Voetbal Toernooi om de O23 Cup ging Quick (H) op bezoek bij FC Skillz. De thuisploeg had een goede start, maar moest daarna toch het hoofd buigen voor de Haantjes.

FC Skillz kwam flitsend uit de startblokken en nam door treffers van Dylano van den Barselaar en Naoufal el Haddioui een 2-0 voorsprong op Quick. De thuisploeg grossierde in het vervolg van de eerste helft in gele kaarten. Het duel werd tijdelijk zelfs even onderbroken vanwege het vele gepraat. Door een doelpunt van Emilio Dhoen kwam Quick nog voor de rust terug tot 2-1.

Dominant

In de tweede helft nam Quick het heft in handen en was een maatje te groot voor de tegenstander. Quick domineerde de sportieve tweede helft en liep dankzij treffers van Fito Covarrubias, Joshua Emegha, Boris van der Wiel, Delano Costella en weer Emilio Dhoen weg naar een 2-6 zege.

In de halve finale treft Quick een mooie tegenstander. Buurman HBS is de volgende opponent.