ADVERTORIAL: Sir winston Fun & Games opent nieuwe vestiging in Ypenburg

NU GEOPEND: Sir Winston Fun & Games, het nieuwste en leukste Family Entertainment Center van Ypenburg en omstreken! We zijn verheugd om onze deuren te openen en jullie te verwelkomen in onze splinternieuwe locatie, in de Pathé-bioscoop in Ypenburg (Den Haag).

Bij Sir Winston Fun & Games hebben we een breed scala aan arcade-spellen, die zowel jong als oud zullen vermaken. Of je nu een fan bent van klassieke spellen zoals air-hockey, of op zoek bent naar moderne spellen zoals Down the Clown en Mario Kart, we hebben voor elk wat wils.

Vijftig spellen

Met meer dan vijftig verschillende spellen om uit te kiezen, zul je nooit uitgespeeld raken! En als je op zoek bent naar een geweldige manier om een verjaardagsfeestje of bedrijfsuitje te vieren, bieden we speciale arrangementen aan en we plannen regelmatig evenementen zoals Meet & Greets met The Minions, IJsprinsessen met Olaf en meer!

‘Avond uit’

Ons Family Entertainment Center is dagelijks geopend en er is altijd tijd voor plezier met vrienden en familie, bekijk de openingstijden op onze website. Combineer je bezoek aan Sir Winston Fun & Games met een film bij Pathé en je hebt de perfecte dag of avond uit!

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Sir Winston Fun & Games in Ypenburg en beleef het plezier van arcade-games. We kijken er naar uit je te verwelkomen op onze locatie op de Guldenweg 3 in Ypenburg (Den Haag).

Meer informatie over Sir Winston Fun & Games in Ypenburg vind je HIER!  Tot snel!

Lees verder