RKDEO TOP-meidentoernooi 2023

Afgelopen maandag, tweede paasdag, kende RKDEO haar eerste meiden TOP-toernooi. Met een sterk deelnemersveld werd in zowel de MO15- als MO17-categorie gestreden voor een beker, de medailles en de trofee voor beste speelster.

Tekst & foto’s: Sander de Hollander

In de ochtend waren de MO15-teams goed aan elkaar gewaagd en werd de finale een Noord-Hollands feestje. Na penalty’s won vv Alkmaar academie van vv Alkmaar MO15.

In de middag het MO17-toernooi en zat het weer wat tegen, maar dat mocht de pret niet drukken. Vol plezier werd er gevoetbald. In de finale bleek vv Alkmaar iets te sterk voor Jodan Boys.

Ook de prijzen voor beste speelster gingen beide naar Alkmaar. De centrale middenvelder en aanvoerder van de MO15 Amy de Visser en de linksback van de MO17 Chelsea Striet gingen er met deze mooie prijs vandoor.