Warming-up 4A/4C: GDA mag proberen om PGS/VOGEL te stoppen

In 4C lijkt PGS/VOGEL hard op weg naar de titel, alleen BMT lijkt de ploeg van trainer Vita Lorente nog in de weg te kunnen staan. GDA zal alles op alles zetten om het thuisduel tegen de koploper in winst om te zetten.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 kan zich geen misstappen veroorloven tegen laagvlieger SJZ. De club uit Benthuizen heeft drie punten achterstand op Zevenhoven. De lijstaanvoerder heeft een pittig uitduel voor de boeg. SJZ, dat de derde plaatst bezet, is in Zoeterwoude de tegenstander.

4e klasse C

De competitie gaat de beslissende fase in. Voor Semper Altius wordt degradatie definitief als het uitduel bij Quick Steps niet in winst wordt omgezet. De ploeg van de Nijkerklaan heeft de punten zelf ook nog hard nodig om degradatie te ontlopen. Ook voor HPSV is afdalen naar de vijfde klasse dichtbij. In het Zuiderpark komt sv Loosduinen op bezoek.

In de strijd om de titel kan PGS/VOGEL een belangrijke stap zetten. De lijstaanvoerder speelt een uitduel bij het sterke GDA, dat zich niet zomaar gewonnen zal geven. De ploeg uit Loosduinen van trainer Robin den Dulk (foto) is nog volop in de race om de bovenste plaatsen betrokken. BMT, dat de tweede plaats in handen heeft, krijgt bezoek van ODB.

RAS moet vrezen voor een plek in de nacompetitie. Aan de Albardastraat is buurman DUNO de tegenstander. Het zal lastig worden voor RAS om de punten in eigen huis te houden. Dit zal ook van toepassing zijn voor Quintus, de formatie van Richard Langeveld moet de strijd aanbinden met Vredenburch. VCS mag proberen sv Erasmus de punten afhandig te maken.

Lees verder