Warming-up zaterdag 2E: Belangen groot bij derby tussen SVC’08 en RKDEO

Mooie affiches weer in de tweede klasse E. SVC’08 ontvangt RKDEO, Vitesse Delft heeft iets goed te maken tegen HMSH en Concordia zou graag voor een verrassing zorgen tegen koploper FC Skillz.

Tekst: Ton Beije

OP sportpark De Rondgang is HVC’10 gastheer van Full Speed. De Delftenaren moeten, met HMSH en Wilhelmus, vrezen voor directe degradatie. En dat terwijl het seizoen nog zo fraai begon voor Full Speed, dat zelfs even bovenaan heeft gestaan. HVC’10 heeft op tijd het juiste ritme gevonden en heeft inmiddels een aardige marge opgebouwd richting nacompetitie.

Een in het oog springend duel is op het Oostersportpark de ontmoeting tussen SVC’08 en RKDEO. Beide clubs moeten winnen om bij te blijven. Voor de ploeg van trainer Jeffrey Frijters (foto) is het wellicht een geruststellend gevoel dat SVC’08 al een periodetitel op zak heeft.

Volle buit

Vitesse Delft heeft iets goed te maken en dat zal op Tanthof-Zuid toch moeten kunnen tegen het laaggeplaatste HMSH. Trainer Ronald Hes en zijn staf rekenen op de volle buit. CION had vorige week goede stappen kunnen zetten richting een mogelijke titel. Het team van trainer Ricky van den Bergh verloor echter nipt het inhaalduel van FC Skillz. De Vlaardingers zullen, om zicht te blijven houden op de nacompetitie, moeten winnen in Naaldwijk bij Westlandia. Maar ook de equipe van trainer Theo Verbeek doet nog volop mee op plek vier.

Verrassing

Wilhelmus hoopt nog altijd via de nacompetitie een plek in de tweede klasse te behouden. Dan moet er wel gewonnen worden op eigen veld van Berkel. En dat zal geen eenvoudige opgave zijn, want Berkel doet nog mee voor een plaats in de nacompetitie. Concordia zal graag voor een verrassing willen zorgen. Aan de Brasserskade ontvangt de ploeg van trainer Wesley Zandstra koploper FC Skillz. Oussama Bekkaoui zag zijn ploeg waarschuwen voor onderschatting en weet ook dat de concurrentie op de loer ligt.

 

Lees verder
Net binnen