ADO Den Haag biedt vier jeugdspelers contract aan

ADO Den Haag heeft vier beloftevolle jeugdspelers van de Academy beloond met een contract. Niels Noordhoek (O21), Ersi Bode (O18), Caleb Kramer (O17) en Özder Özcan (O16) (foto boven)hebben hun handtekening gezet onder een overeenkomst. Voor alle vier betekent het hun eerste contract.  

ADO Den Haag stelt op haar website de vier talenten voor:

Niels Noordhoek (O21) – 19 jaar – vleugelverdediger

Niels speelt voor het vlaggenschip (O21) van de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Van der Dussen: ,,Het is een teamspeler die in het bezit is van het ADO-DNA en speelt al voor het vijfde seizoen op rij voor de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Niels is een vleugelverdediger die nooit opgeeft en de duels niet schroomt.” De jeugdspeler tekent een contract tot medio 2025 en er is een optie voor een extra jaar in de overeenkomst opgenomen. (foto onder)

Ersi Bode (O18) – 17 jaar – buitenspeler

,,Ersi is een ruwe diamant die geslepen moet worden. Deze Albanese linksbenige jeugdinternational kan op meerdere posities voorin uit de voeten. Hij is creatief en een echte dribbelaar,” aldus Albert van der Dussen. Ersi tekent tot een meerjarig contract tot medio 2026 en daarnaast is een optie voor twee extra jaren in de overeenkomst opgenomen. (foto onder)

Caleb Kramer (O17) – 16 jaar – doelman

Caleb Kramer heeft een tweejarig contract (medio 2025) getekend en er is daarnaast een optie voor een extra seizoen in de overeenkomst opgenomen. Van der Dussen: ,,In Caleb zien we een zeer talentvolle keeper met een goede uitstraling. Naast katachtige explosieve reflexen beschikt Caleb ook over rust en dat is een belangrijke kwaliteit voor een doelman.” (foto onder)

Özder Özcan (O16) – 15 jaar

Özder Özcan heeft alle jeugteams van ADO Den Haag tot nu toe succesvol doorlopen en speelt zijn wedstrijden als O16-speler nu ook bij de O17. Door het tekenen van een contract tot medio 2025 met een optie voor twee extra seizoenen zal Özder Öczanvoorlopig nog in het shirt van ADO Den Haag te bewonderen zijn. ,,Özder is een echte nummer negen die altijd scoort. We zien veel potentie in hem en zijn blij dat we hem langdurig hebben weten te binden. Op naar nog vele goals voor onze club.” (kopfoto)

 

Lees verder