Warming-up zaterdag 3B: sc Monster, uit tegen Lyra, kan titel nog niet pakken

sc Monster stevent in 3B op de titel af, maar kan komend weekend sowieso nog geen kampioen worden. Onderin zijn de twee degradatieplekken al vergeven aan sv Madestein en sv Zuid West DH. Wie er nacompetitie gaat spelen, wordt de komende weken duidelijk.

Tekst: Hans Kulk

sc Monster telt af. Het kampioenschap is heel dichtbij, maar dit weekend gaat de vlag nog niet in top. De ploeg van trainer Marco Meijer maakt wel een heel grote stap als er zaterdag in De Lier van nummer drie LYRA wordt gewonnen. Ook het duel tussen KMD en nummer twee Verburch is van belang. De Poeldijkers moeten winnen om het piepkleine kansje op de titel in leven te houden. Het KMD van trainer Dennis Roerade (foto) kan de punten daarentegen ook goed gebruiken om een goede stap te doen richting directe handhaving.

‘PD-duel’

Het goed presterende Duindorp SV, trainer Martin Abbenhuis en consorten staan op een keurige vierde plaats, gaat op bezoek bij MVV’27. Een echt ‘pd-duel’ wordt er zaterdag afgewerkt in Rijswijk waar Te Werve en sv Houtwijk, oftewel Huib van Oostrom Soede en Richard Douw, de degens met elkaar kruisen. Beide ploegen hebben de drie punten keihard nodig om aan het einde van de competitie geen promotie-/degradatieduels te hoeven spelen. Dat geldt overigens ook voor Schipluiden, dat gastheer is voor Naaldwijk. Het laatste duel in de derde klasse B is er één tussen de beide degradanten sv Zuid West DH en sv Madestein. Het ook nog niet veilige Laakkwartier ‘geniet’ van een extra weekje rust.

Lees verder
Net binnen