Zaterdag 4C: HPSV op rand degradatie, sv Erasmus loopt over VCS heen

sv Loosduinen lijkt zich veilig gespeeld te hebben na de overwinning op HPSV. Voor de politiemannen is degradatie nog een kwestie van tijd. Quick Steps pakte een zege op Semper Altius. sv Erasmus was veel te sterk VCS. Quintus versloeg Vredenburch.

Quintus – Vredenburch

De thuisploeg kwam na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong door een treffer van Sean van der Stap. Vlak voor rust kon Vredenburch de stand gelijktrekken. Bas van Schendel zorgde voor de 1-1 ruststand. Na de rust bleef de 1-1 lang op het bord staan. In de 74e minuut kon Dylan de Brabander de 2-1 aantekenen. Sean van der Stap gooide daarna het duel definitief op slot met de derde treffer van de ploeg uit Kwintsheul: 3-1.

VCS – sv Erasmus

Al in de eerste helft bouwde de bezoekende ploeg van trainer Patrick Vink een 0-2 voorsprong op. Danny Stakenburg nam beide treffers voor zijn rekening. Ook na de rust was Stakenburg trefzeker en kwam de stand op 0-3. Na de 0-4 van Christopher Melfor werd het duel tijdelijk gestaakt. Na de hervatting bepaalde Mitchel Beijersbergen de eindstand op 0-5.

HPSV – sv Loosduinen

HPSV opende verrassend de score in de achttiende minuut door een treffer van Quincy Dundas. Pas na dik een half uur kwam sv Loosduinen op gelijke hoogte. Damian van der Horst schoot de ploeg van trainer Ronald Paats (foto) langszij: 1-1. Vlak voor rust viel de 1-2 door een doelpunt van Tom Vrieling. Halverwege de tweede helft was het duel gespeeld na doelpunten van Nemo Verstraten en Bart Ruwaard: 1-4. In de slotfase zorgde Bram Ruwaard voor de 1-5 eindstand.

Quick Steps – Semper Altius

Al in de openingsminuut kwam Quick Steps op 1-0 door een treffer van Cedric Weibolt en deze stand bleef op het bord tot aan de rust. Na de hervatting kon Quick Steps het net beter vinden. Ricardo van Ballegooijen, Marcel van der Spek, Jimmy de Bruin en Gijs Brouwers voerden de score op naar 5-0.