Zaterdag 3B: Tweede zege Zuid West DH, sv Houtwijk langs Te Werve

Subtoppers MVV’27 en Duindorp sv kwamen een gelijkspel overeen. In Rijswijk was sv Houtwijk een maatje te groot voor Te Werve. Onderaan de ranglijst won Zuid West DH met ruime cijfers van sv Madestein.

Tekst: Roland van der Linden

MVV’27 – Duindorp sv  

In de eerste helft waren er weinig hoogtepunten. Duindorp sv kreeg vlak voor het rust nog een paar kansen om te scoren, maar kon die niet benutten. Benito Bodmann zag zijn schot over het doel heen gaan en kort daarna stond de Maaslandse keeper tot twee keer toe op de goede plek. Ook na de doelwisseling konden beide teams het net niet vinden en eindigde het duel dus in 0-0.

Te Werve – sv Houtwijk

De formatie van trainer Richard Douw (foto) speelde een hele goede wedstrijd tegen Te Werve. Bij sv Houtwijk blonk Lorenzo Scheffer uit met twee treffers. Jessy Smit, de van een blessure teruggekeerde Kadir Narsen en Lesley Kloor waren ook scherp in de afwerking voor sv Houtwijk. Een zeer tevreden trainer Douw ving met een 0-5 overwinning de thuisreis aan.

Zuid West DH –  Madestein

Op eigen veld was Zuid West DH met 6-2 sv Madestein de baas. Voor de bezoekers was Rashidi Gilkes twee keer scherp in de afwerking. De tweede seizoenszege zal Zuid West DH niet veel helpen. Degradatie zal waarschijnlijk volgende week een feit zijn.

Lees verder
Net binnen