Zaterdag 1B: Valken’68 en sv Honselersdijk houden elkaar in evenwicht

In de middenmoot van de eerste klasse B hielden Valken’68 en sv Honselersdijk in Valkenburg (ZH) in evenwicht: 1-1. Beide ploegen zijn op dit moment ‘veilig’, maar kunnen nog wel wat puntjes gebruiken.

Tekst: Hans Kulk

Wat vertel je over een wedstrijd waarvan je alleen maar de doelpuntenmakers weet en verder niets. In ieder geval de doelpuntenmakers, dat is tenminste iets.

Wie was er beter, wie had het meeste recht op de overwinning? Ik kan het u simpelweg niet vertellen. Maakt het iets uit? Jazeker. Als ik de twitteraar van Valken’68 mag geloven, deed de thuisclub zich met 1-1 namelijk tekort. Maar goed, dat zal de twitteraar van sv Honselersdijk waarschijnlijk ook over zijn club hebben gezegd als hij had bestaan.

Gekleurd kijken of niet, dankzij Valken’68 weten wij in ieder geval wel dat sv Honselersdijk, de ploeg van vertrekkend trainer André Lourens (foto), door een doelpunt van Brian Valstar in de veertiende minuut op een 0-1 voorsprong kwam en Mark Langeveld namens Valken’68 in de 49e minuut de gelijkmaker aantekende: 1-1.

Komend weekend wacht Valken’68 een uitduel bij sv Den Hoorn, terwijl sv Honselersdijk koploper DSO ontvangt.