Vrouwen 3C/3 E (zat): Ariston’80 walst over Overschie heen

Voorschoten’97 was in 3C net te sterk voor het tweede team van Foreholte. Ariston’80 schoof kinderlijk eenvoudig RVV Overschie aan de kant.

3e klasse C (zat)

Voorschoten’97 – Foreholte 2

Na een stroef begin bereikte Voorschoten’97 de rust met een 0-1 achterstand tegen het betere Foreholte 2. Na de thee waren de rollen omgedraaid en voerde de thuisclub de boventoon.  Dankzij doelpunten van Linde Wiegeraad, Sanna Zuyderduin en Eva Vlak kwam een 3-1 stand op het scorebord. Foreholte kon nog één keer te scoren in de slotfase, waardoor de eindstad 3-2 werd.

3e klasse E (zat)

Ariston’80 – RVV Overschie

Binnen een kwartier was het duel al gespeeld. De studentes van Ariston’80 kwamen door een treffer van spits Susanne Epema op een 1-0 voorsprong, waarna snel treffers volgden van Lydia Mak en Zoyla Barendse uit een strafschop: 3-0. Nog voor de rust was de score al opgelopen naar 5-0 door wederom Susanne Epema en Katja Schmall. In de tweede helft ging Ariston’80 vrolijk door met scoren. Liselotte de Boer, Lara notenboom scoorden uit afstandsschoten. Na de derde treffer van Susanne Epema zorgden Suzanne Tdlohreg en Marieke Smith voor een 10-0 eindscore.