O23 1A: Zware nederlaag RKAVV, nipte nederlaag voor Forum Sport

Forum Sport en RKAVV lijken zich te moeten neerleggen bij degradatie. Forum Sport vergat de punten mee te nemen uit Haarlem en RKAVV kreeg een flink pak slaag van DEM.

Olympia Haarlem O23 – Forum Sport O23

Forum Sport begon zwak aan het duel tegen Olympia en keek al in de eerste minuut tegen een 1-0 achterstand aan. Daarna kwam het team van trainer Martijn de Zoete (foto) steeds beter in de wedstrijd en dat resulteerde in een goal vanuit een vrije trap van Dylan Boapeah. In de 39ste minuut kwam zelfs een voorsprong op het bord. Na een assist van Dylan Boapeah zorgde Nasser Dadi met een geweldige treffer voor de 1-2.

Direct na rust kwam Olympia op gelijke hoogte uit een afstandsschot. Forum Sport was daarna dominant en kreeg kansen via Dylan Boapeah en Darnhell Asmus. De treffer viel aan de andere kant. In de 85e minuut kwam Olympia uit haar tweede kans na de rust op 3-2.

DEM O23 – RKAVV O23

In Beverwijk keek RKAVV bij rust al tegen een 3-0 achterstand aan. Na de thee was het prijsschieten voor de thuisploeg. Met zeven treffers voerde DEM de score op naar 10-0.