O21 3A/4B: Zevenklapper voor Westlandia, Excelsior Maassluis onderuit

In 3A is Excelsior Maassluis naar de voorlaatste positie afgezakt na een nederlaag tegen VVV Venlo. Ook Westlandia staat op een zevende plek. Alexandria’66 werd met grote cijfers verslagen en op de ranglijst gepasseerd.

3e divisie A

VVV Venlo O21 – Excelsior Maassluis O21

De bezoekers kwamen tot drie keer toe op voorsprong, maar stonden in Venlo uiteindelijk met lege handen. Na acht minuten spelen viel de 0-1. Op aangeven van Ilano Silvas Timas scoorde Ouanis Kellough. Na enkele goede kansen van Excelsior Maassluis kwam VVV in de 24ste minuut onverwachts op 1-1. Excelsior Maassluis kreeg het tien minuten moeilijk, maar maakte in de 38ste minuut de 1-2 door Remo de Vroege na een assist van Sem Klaasen. Op slag van rust viel de 2-2.

In de tweede helft viel de 2-3 in de 68e minuut. Na de treffer van Sem Klaassen kon de voorsprong niet behouden worden. Na de 3-3 was de pijp leeg en kon VVV Venlo weglopen naar een 5-3 overwinning.

4e divisie B

Westlandia O21 – Alexandria’66 O21

De Naaldwijkse formatie van trainer Corné van Doorn (foto) verliet de laatste plaats door een dikke 7-0 overwinning op concurrent Alexandria’66. De Rotterdammers zijn nu de rode lantaarndrager met net als Westlandia zeven punten.