Vrouwen 2E/3D (zon): RKDEO en Taurus met lege handen

Voor RKDEO viel er in Nootdorp weinig eer te behalen in het duel met middenmoter DWOW. Taurus speelde een goed duel tegen het sterke Sporting’70, maar moest zoals verwacht het hoofd buigen voor de tegenstander.

2e klasse E (zon)

RKDEO – DWOW

In het eerste half uur was RKDEO de betere ploeg met veel balbezit en een aantal kleine kansen. DWOW nam daarna de controle over en scoorde in vijf minuten tijd drie keer. Met de 0-3 op het scorebord werd ook de rust bereikt. In de eerste twintig minuten van het tweede bedrijf was RKDEO fel, maar ongelukkig in de passing. DWOW had twee snelle ontsnappingen en liep uit naar 0-5. Uit een hoekschop tikte Michelle Oosterlaken (foto) de 1-5 binnen. DWOW had het laatste woord. Doelvrouw Lindsay Maaskant kwam één stap tekort en DWOW speelde dit goed uit: 1-6.

3e klasse D (zon)

Sporting’70 – Taurus

In de eerste helft kreeg topploeg Sporting’70 veel kansen tegen de studentes, maar kon er maar twee succesvol afwerken. De fysiek sterke thuisploeg uit Utrecht ging met een 2-0 stand de rust in. Taurus bood prima tegenstand in de tweede helft en kreeg zelfs kansen op een treffer. Sporting’70 scoorde nog één keer, waardoor het duel in 3-0 eindigde.