sv Loosduinen weet groot deel selectie te behouden

De Technische Commissie (TC) van sv Loosduinen is erin geslaagd om een groot deel van de huidige selectie voor het komende seizoen aan de club verbonden te houden.

In januari is bekend gemaakt dat hoofdtrainer Ronald Paats zijn contract met een seizoen heeft verlengd. In samenwerking met de TC zijn vervolgens de spelers gepolst. Daaruit kwam naar voren dat vrijwel iedereen ook volgend seizoen het blauwwitte shirt van de club zal dragen

Blijvers

Dat betekent, dat de volgende spelers hebben kenbaar gemaakt te zullen aanblijven: Jurre Biemans, Pieter Blanken (foto), Chesley de Bruin, Tico Eckhardt, Kris Flinterman, Titus Hartman (ovb), Angelo Holt, Damian van der Horst, Dylan Krens, Daan Keyzer, Mike Lunenburg, Jamen Molier, Tyrone Plas, Koen Rienstra, Bart Ruwaard, Bram Ruwaard, Nemo Verstraten, Joel Vliegenthard en Tom Vrieling.

Gesprekken

Daarnaast lopen met een aantal spelers van zowel de eerste en de tweede selectie momenteel gesprekken over het aanblijven bij de club. Gert-Jan Heerema en Mitchel Spaans zijn voorlopig de enige spelers die hebben laten weten na dit seizoen te zullen stoppen bij de club op Madestein.

Lees verder