Vrouwen 2B: RKAVV houdt punt over aan duel met VEP

Op de Kastelenring hield thuisploeg RKAVV middenmoter VEP op een gelijkspel. De Leidschendamse vrouwen hadden meer uit het duel kunnen halen, maar klommen door het punt naar een achtste plaats. Het team van RKAVV-coach Nikita van der Wijngaard (foto) bleef steken op 1-1.

Binnen vier minuten spelen kwamen de bezoeksters uit Woerden op een 0-1 voorsprong. Naomi Sapulete profiteerde van balverlies aan de kant van RKAVV. Vijf minuten voor de rust kwam de thuisploeg langszij. De veel scorende Lianne van Oosterwijk was ook nu weer succesvol in de afwerking: 1-1.

Lat

In de tweede helft werd niet meer gescoord. VEP raakte nog een keer de lat en RKAVV schoot een bal op de paal.  Vlak voor tijd kreeg Zoëy van der Hulst twee heel grote kansen om te scoren, maar zij kon ze niet verzilveren.