Emir el Messaoudi keert volgend seizoen terug bij FC Zoetermeer

Wederom heeft FC Zoetermeer versterking binnengehaald voor komend seizoen in de persoon van Emir el Messaoudi (op de foto boven met Peter Nauman). Hij heeft zijn gehele jeugd bij FC Zoetermeer gespeeld en is het na de Onder 17 hogerop gaan zoeken, wat iedereen goed kon begrijpen omdat de jeugdopleiding van FC Zoetermeer toen nog niet zover was.

,,Met Emir erbij hebben we weer een kwaliteitsspeler extra komend seizoen”, zegt Peter Nauman van Voetbalzaken FC Zoetermeer. Hij is begonnen in de F-jes samen met zijn broer Djamil, nu speler van ons eerste.  Toen ik trainer was zag ik het talent van Emir en speelde hij al snel een leeftijdsgroep hoger. Deze jongen had weerstand nodig en dat heeft hem doen ontwikkelen tot een speler die nooit opgeeft, technisch goed is met een goede ‘kop’ erop. Dat maakt hem tot een complete voetballer.”

Supertrots

Djamil el Messaoudi kwam ook nog even langs om met zijn broer op de foto te gaan. ,,Ook ik ben supertrots en blij dat ik weer samen met Emir in een team bij FC Zoetermeer mag voetballen, we gaan er iets moois van maken”, zo klinkt hij overtuigend.

Peter Nauman vervolgt: ,,We zijn blij dat Emir gekozen heeft om bij ons terug te komen en hoe uniek is het dat je met je broer in het eerste van FC Zoetermeer mag voetballen. Maar bij FC Zoetermeer vinden we dat heel gewoon, want Billy en Michael Oudshoorn doen dit al jaren bij de club uit Rokkeveen.”

(Foto’s: FC Zoetermeer)

 

Lees verder
Net binnen