DWO hengelt met Joshua Steenvoorden volgende nieuweling binnen

DWO kan weer melding maken van een nieuwe speler voor de selectie van volgend seizoen: Joshua Steenvoorden (foto). De in Rijswijk woonachtige Steenvoorden (30) is dit seizen nog actief bij eersteklasser sv Nootdorp.

De aanvallende middenvelder begon bij het toenmalige DEVJO (later Forum Sport) en werd op achtjarige leeftijd gescout door Feyenoord, waar hij tot zijn achttiende actief bleef. Daarna stapte hij over naar Voorschoten’97 on na twee seizoen weer te kiezen voor Forum Sport. Na vijf jaar in Voorburgse dienst koos hij voor een nieuwe uitdaging bij sv Nootdorp. Daarna speelde hij nog twee seizoenen bij FC Boshuizen om vervolgens weer terug te keren bij sv Nootdorp.

Keuze

Hij licht op de site van DWO zijn keuze voor de Zoetermeerse club toe: ,,De reden dat ik voor deze club kies is, omdat ik vooral het plezier in het voetballen weer terug wil krijgen en mijn zwager Martijn Hess ook bij de voetbalclub zit. Leuke andere bijkomstigheid is dat ik met een paar gasten zoals Chadion en JP al in het verleden heb samen gevoetbald.”

Doel

Zijn doel voor volgend seizoen is helder: ,,Het doel voor volgend seizoen is natuurlijk om als team te promoveren naar de tweede klasse, als het dit jaar al niet lukt. Daarnaast is het belangrijk om onderling met veel plezier voetbalwedstrijden winnend af te sluiten. Ik denk met mijn verleden als voetballer dat ik enige ervaring heb in de regio en dit goed kan overbrengen op de jongere gasten. Ik hou van combinatievoetbal, verzorgd voetbal en ik kan een goede schakel zijn om aanvallen op te starten. Scorend vermogen is aanwezig en ik wil natuurlijk elke wedstrijd winnen.”

Lees verder